Trendande hudvård

Trender kommer och går men när det gäller hudvård är det bra att hålla sig till produkter som du vet fungerar på just din hud, även om det kan vara kul att ibland testa produkter som har blivit virala online och som faktiskt fungerar. I det här inlägget har vi valt att lista populära produkter som ger synliga resultat.

  • Xlash Eyelash serum är ett ikoniskt och unikt serum för ögonfransens tillväxt, som du säkert har hört talas om. Serumet hjälper till att öka både volym och längd på dina egna, naturliga ögonfransar. Produkten har bevisad synlig effekt som ger resultat efter 28 dagar.
  • Exuviance SkinRise Morning Glow är exfolierande pads indränkta i serum som du enkelt sveper över huden för att ge återfuktning och lyster. Padsen ger en svalkande och lystergivande känsla på huden. Serumet som padsen ligger i innehåller PHA-syra som milt exfolierar och återfuktar huden samtidigt som huden boostas med en mängd vitaminer.
  • Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är en väldigt lätt primer som ger ett utjämnande och färgkorrigerande resultat. Produkten är framtagen för att ge lyster och passar alla hudtyper. Perfekt att lägga under sin sminkbas eller bara använda som den är för att ge huden ett naturligt glow.
  • Verso Super Eye Serum är ett populärt serum anpassat för området kring ögonen. Serumet innehåller retinol 8 (vitamin A) som motverkar ålderstecken och ger liv till trötta ögon. Viktigt vid användning av retinol är att varsamt vänja in huden då vitamin A är en stark ingrediens som huden kan reagerar på om den börjar användas för ofta och för mycket till en början.

Dessa fyra produkter är alla populära, både i media men även sett till vad som köps online. Kanske hittar du någon produkt som kan passa dig och din hudvård.