Allt du behöver veta om ditt kök

Det är mer populärt ån någonsin att renovera hemma och kanske är det dags för ett nytt projekt i höst? Köket är den plats där familjen ofta samlas och därmed kanske också den viktigaste platsen i huset. Med ett hemtrevligt och funktionellt kök kan du därför både njuta mer av matlagningen, samt njuta av trevliga middagar med familj och vänner. Och det behöver varken bli särskilt svårt eller dyrt.

Den snabba vägen till ett nytt kök

Du behöver inte heller byta hela köket för att det ska kännas nytt. Det räcker med att förnya vissa delar. Om du till exempel väljer att byta köksluckor får du enkelt ett modernt kök utan att det kostar skjortan. Så om du vill fixa ditt drömkök till en mycket rimlig kostnad finns det ett stort utbud av nya måttbeställda köksluckor på marknaden. Så passa på att och byt köksluckor och få ett helt nytt kök på köpet.

En stil som passar dig

Det finns massor olika stilar att välja på när det gäller köksluckor och det kan vara svårt att bestämma sig. Vare sig du är ute efter en skandinavisk look med moderna, släta luckor eller om du gillar en mer lantligt känsla, med robusta luckor i trä, finns något för dig. Du kan dessutom välja mellan enklare luckor för en rimligare peng eller luckor i mer exklusiva material. Det finns helt enkelt nya köksluckor för alla plånböcker och smaker. Du kan dessutom få dina luckor måttanpassade så att de passar just ditt kök.

Hjälp med både inspiration & montering

Sörmlandskök är en köksleverantör som kan hjälpa dig genom hela processen – allt från att ge dig inspiration och tips till hjälp med montering. Det finns dessutom massor av inspiration på nätet som kan ge dig idéer om hur du vill ha ditt kök. Med 20 år i branschen kan de hjälpa dig att skapa ditt drömkök. Att leda dig i dina beslut och hjälpa dig att se vad som passar dig bäst.

Många husägare har även fastnat för padel. Vill du bli riktigt grym på padel kan det vara en bra ide att hyra bollmaskin så du kan öva i lugn och ro