Varför tobaksfri snus är framtiden.

Gurka med svartpeppar, prova LYFT London Flair.

Att använda tobak är något som har gått ifrån att vara accepterat till något som man bör undvika. Man har alltid vetat om att hälsoaspekterna inte varit gynnsamma för rökning och snusning. Rökningen har övergått mer och mer till elektronisk rökning där man förångar vätska som man inhalerar.
Shiro Pina Colada smakar kokos och ananas, klassiska drinksmaker.
Snusningen ligger inte långt därefter och tobaksfri snus har funnits ett tag. Många förväxlar tobaksfri snus med nikotinfria alternativ.

Det är tvärtom då det finns tobaksfritt snus som innehåller högre mängd nikotin än vanligt snus.
Det som har hänt är att man har plockat ut nikotinet från tobaken och därefter tillsatt detta på neutrala växtfiber. XQS har nya spännande smaker som bör testas.

Man slipper bismaken av tobak som man inte behöver arbeta med att dölja. Missfärgning av tänderna som tobak orsakar minskar drastiskt samtidigt som man kan få en fräschare smak.

Från början så har man använt smaksättningar som tvunget måste gå ihop med smaken av tobak. Man har velat dölja smaken och förädla den med enkla smaker som bergamott, whiskey och lakrits. Eftersom en tobaksfri snus är neutral så har man friheten att experimentera med smaker på ett sätt som man inte kunnat ana förut.